fbpx

Menu

Sluit

Feesten en partijen

Boshuys: feest, smaak, beleef!

Brasserie ’t Boshuys is dé ideale plek om jouw speciale momenten te vieren! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid, wij staan klaar om er samen met jou een onvergetelijk feestje van te maken.

Met onze sfeervolle ruimte en een gastvrij team biedt Brasserie 't Boshuys de perfecte setting voor groepen tot 60 personen. Vanaf 15 personen nemen wij met plezier de organisatie van jouw feest of diner op ons, met verschillende arrangementen om uit te kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan een gezellige lunch, een uitgebreide brunch, een smaakvol diner of een verrukkelijk buffet, wij hebben voor elk wat wils.

Van een klassieke bittergarnituur tot een culinaire ontdekkingsreis, onze menu-opties zijn net zo gevarieerd als jouw wensen. Wil je genieten van een heerlijk buffet of juist uitpakken met een luxe smaakbeleving? Het kan allemaal! Ons doel is om jouw feest of partij tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij kunt genieten van het gezelschap en de festiviteiten.

Neem snel een kijkje bij onze buffetmogelijkheden en feestarrangementen om een voorproefje te krijgen van wat wij te bieden hebben. Voor meer informatie en het bespreken van jouw specifieke wensen, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Bij Brasserie 't Boshuys maken we van elk feest een bijzondere gebeurtenis. Tot snel!

 

Bekijk onze feest- en buffetmogelijkheden