fbpx

Menu

Sluit

Kindercamping in Drenthe? Ontdek Boscamping Zwanemeer in Gieten!

Boscamping Zwanemeer is dé kindercamping van Drenthe. Wanneer u komt kamperen, dan kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuin of in het grote openlucht zwembad. Elk kampeerveld heeft een kleine speelfaciliteit in het midden. Ook zijn alle kampeervelden autovrij. Op deze manier kunnen de kinderen veilig spelen onder het toeziend oog van de ouders. In het hoogseizoen worden er op kindercamping Zwanemeer in Drenthe ook diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Kindercamping met zwembad in Drenthe

Naast onze kindercamping in het Drentse Gieten ligt het grote openlucht zwembad Zwanemeer. Dit zwembad beschikt over meerdere zwembaden, een bruisbad en peuterbad. Wanneer de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u lekker relaxen op de zonneweide of genieten van een hapje en een drankje. De gasten van Boscamping Zwamemeer kunnen gratis gebruik maken van dit zwembad.

Spelen in de speeltuin

Elk kampeerveld beschikt over een eigen speelfaciliteit, dat kan zijn een zandbak, een schommel of speeltoestel. Om het nog kindvriendelijker te maken, zijn alle kampeervelden volledig autovrij. De veiligheid voor uw kind staat bij ons voorop. Oudere kinderen kunnen spelen in de grote centrale speeltuin van Boscamping Zwanemeer. In de grote speeltuin is een groot luchtkussen aanwezig, diverse speeltoestellen en een kinderboerderij.

Kindercamping met animatie in het hoogseizoen

In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma waarbij er activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Voor de kleine kinderen is er een knutseluurtje. Voor de oudere kinderen hebben we originele activiteiten. Wat dacht u van raketschieten? Vaders bouwen samen met hun zoon of dochter een raket van een een plastic fles en 's avonds gaan we deze met behulp van water en hoge druk de lucht in schieten. Sommige raketten gaan wel 100 meter hoog de lucht in! Elk jaar weer een groot spectakel! Of wacht dacht u van een vlot bouwen en vervolgens op uw eigen vlot gaan varen over de Hunze?

Kortom, een paradijs voor de kinderen! Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

Meer informatie over onze kindercamping in Drenthe

Voor advies, vragen en/of opmerkingen over onze kindercamping in Drenthe neem dan contact met ons op.

Genieten in een prachtige omgeving