fbpx

Menu

Sluit

Familiecamping Zwanemeer in Drenthe - genieten met hele gezin

Familiecamping Zwanemeer is een autovrije familiecamping in Drenthe waar jong en oud een onvergetelijke vakantie kan beleven. Op onze camping kampeert u op ruime en beschutte kampeerplaatsen voor de ultieme privacy. De kampeerplaatsen liggen verspreid over diverse velden. In het midden van elk kampeerveld bevinden zich speelfaciliteiten voor kinderen. Zo kunt u altijd vanaf uw caravan of tent een oogje in het zeil houden en kunnen de kinderen onbezorgd hun gang gaan op onze familiecamping in Drenthe.

In het hoogseizoen is er een recreatieteam die activiteiten organiseert voor jong en oud. Van knutselen tot vlot varen, van raketschieten tot playbackshow.

Gratis zwemmen in het zwembad naast onze familiecamping

Naast onze familiecamping in Drenthe ligt Zwembad Zwanemeer, het leukste zwembad in Gieten waar u als campinggast gratis gebruik van mag maken. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het recreatiebad, glijden van de waterglijbaan, zwemmen tegen alle stromingen in, of gewoon lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad waar de kinderen veilig kunnen spetteren en spelen. Wilt u even een sportief baantje trekken, dan kunt u het grote wedstrijdbad van het zwembad induiken.

Eropuit in Drenthe

Ga er ook gezellig op uit tijdens een verblijf op onze familiecamping in Drenthe. In de directe omgeving is van alles te zien, doen en beleven voor de hele familie. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling of fietstocht, ga geocachen of op expeditie en ontdek de historie van Geopark de Hondsrug.

Op de receptie op onze familiecamping in Drenthe kunnen we u vele tips geven over dagjes uit in de omgeving. Van musea tot pretparken, van wandel- en fietsroutes tot restaurants. Kom gerust is bij ons langs op de receptie, wij helpen u graag op weg. Voor advies, vragen en/of opmerkingen neem contact met ons op!

Genieten in een prachtige omgeving