fbpx

Menu

Sluit

Fietsarrangement

Boscamping Zwanemeer heeft een aantrekkelijk arrangement samengesteld waarmee je voordelig Drenthe ontdekt op de fiets. In het voor- en naseizoen boek je bij ons een fietsarrangement met 2 personen voor slechts € 150,-!

Fietsarrangement met vele extra’s

Kampeer met 2 personen op een plus kampeerplaats en ontvang daarnaast nog diverse extra’s van ons. Zo maak je gedurende de hele week gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk en ontvangt je een gratis fietsknooppuntenkaart.

Inhoud arrangement:

  • 1 week kamperen
  • Verblijf met maximaal 2 personen
  • gratis WiFi
  • gratis fietsknooppuntenkaart

De prijs is gebaseerd op een kampeerplaats voor 1 kampeermiddel en 1 auto en exclusief toeristenbelasting, milieuheffing, elektraverbruik en administratiekosten.

Ontdek Drenthe op de fiets!

Wanneer je van mooie natuur houdt, moet je zeker een keer naar Gieten komen. Gieten ligt midden op de Hondsrug, een schitterend natuurgebied in Drenthe. Maak een mooie fietstocht door het oude, glooiende landschap waar riviertjes als de Drentsche Aa en de Hunze kronkelend hun loop vinden door de bossen. Geniet van de heidevelden, de zandverstuivingen en groene bossen. Kom even bij op het terras in één van de rustieke brinkdorpen in Drenthe. Want Drenthe heeft het allemaal.

Genieten in een prachtige omgeving