fbpx

Menu

Sluit

Camping met viswater in Drenthe? Ontdek Boscamping Zwanemeer!

Camping met viswater in Drenthe gezocht? Boscamping Zwanemeer in Gieten is de ideale camping voor de liefhebber van vissport. In de directe omgeving zijn vele mogelijkheden om een dagje te gaan vissen. Op steenworpafstand ligt bijvoorbeeld het Zwanemeer, waar u beschut in een prachtige groene omgeving uw dobber uit kunt gooien. Daarnaast is de Hunze voor velen een favoriete plaats om te vissen. Deze beek ligt op enkele kilometers afstand van onze camping waar u in alle rust kunt vissen.

Kamperen in Drenthe op onze camping met viswater in het Drentse Gieten

Boscamping Zwanemeer in het Drentse Gieten biedt meer dan alleen een perfecte ligging nabij viswater. Op de camping kunt u heerlijk kamperen op de ruime en beschutte kampeerplaatsen. De camping is autovrij, wat bijdraagt aan de prettige sfeer en de veiligheid op de camping. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper en beschikken over een eigen stroomaansluiting. Een zeer groot deel van de kampeerplaatsen beschikt over een eigen water/rioolaansluiting en is voorzien van kabeltelevisie. Kortom, alle faciliteiten zijn op de camping aanwezig om na een dag vissen even te ontspannen bij uw caravan of ent.

Speelfaciliteiten voor de kinderen

In de vakantieperiode is onze camping met viswater een waar speelparadijs voor de kinderen. Er zijn vele speeltoestellen, speelkameraadjes en uiteraard een recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld samen met hun ouders een vlot bouwen en gaan varen op de Hunze. Kinderen ontdekken op een speelse, sportieve en vooral leuke manier het water. Niet alleen vanaf de waterkant maar ook op het water!

Geniet van de ultieme rust

Buiten de vakanties om geniet u van de ultieme rust zoals alleen Drenthe deze kent. De omgeving leent zich om een mooie wandeling of fietstocht te maken, of om een dagje ontspannen te gaan vissen.

Meer weten over onze camping met viswater in Drenthe, neem dan contact met ons op of reserveer nu en ontdek de schoonheid van Drenthe tijdens een visvakantie op Boscamping Zwanemeer!

Genieten in een prachtige omgeving