fbpx

Menu

Sluit

Openluchtzwembad Zwanemeer

Camping met zwembad in de oerprovincie Drenthe

Vakantie vieren op een camping met zwembad in Drenthe? Kom dan naar Boscamping Zwanemeer. Naast de camping ligt namelijk een groot buitenzwembad. En dit zwembad is niet zomaar een zwembad.

Er zijn meerdere zwembaden. Of je nu een sportief baantje wilt trekken in het grote wedstrijdbad of met het hele gezin al spelend wilt zwemmen in het recreatiebad: in openluchtzwembad Zwanemeer is het mogelijk. Het recreatiebad is middeldiep en beschikt daarnaast over een bruisbad én stroomversnelling. In het zwembad is ook een heuse reuzewaterglijbaan waar kinderen vanaf kunnen roetsjen. Voor de peuters is een apart peuterbad gemaakt waar ze heerlijk onder toeziend oog van de ouders kunnen spetteren en spelen in het verkoelende water. Gegarandeerd blije gezichten!

Het zwembad zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen. En wil je tussen het zwemmen door even bijkomen, neem dan plaats op de zonneweide of drink een lekker drankje op het gezellige terras. Behalve zwemmen kun je ook een potje beachvolleybal spelen, terwijl de kinderen op hun beurt spelen op de vele speeltoestellen.

Toegang openluchtzwembad Zwanemeer

Zwemmen op onze camping in het naastgelegen zwembad is voor toeristische gasten geheel gratis. Gedurende je vakantie op onze camping kunt je net zo vaak en lang naar het zwembad als je wilt. Gasten met een seizoenplaats of jaarplaats kunnen bij het zwembad een abonnement kopen, waarbij je als onze gast een zeer aantrekkelijke korting krijgt.

Genieten in een prachtige omgeving