fbpx

Menu

Sluit

Kamperen in Drenthe? Kom naar Boscamping Zwanemeer

Kamperen in Drenthe op Boscamping Zwanemeer betekent genieten. Groene, ruime kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten, een unieke locatie op de Drentse Hondsrug én gratis zwemmen in het naastgelegen zwembad. En wilt u tijdens uw vakantie even uw e-mail controleren of het thuisfront uw leukste vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem. U hoeft alleen maar in te loggen op ons wifinetwerk. Wanneer u bij ons komt kamperen in Drenthe, dan beschikt u over alle ingrediënten voor een onvergetelijke kampeervakantie!

Kamperen op ruime kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen in Drenthe zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper. Elke kampeerplaats heeft de beschikking over een stroomaansluiting (6 ampère) en een zeer groot deel van de kampeerplaatsen beschikt over een eigen water/rioolaansluiting en is zelfs voorzien van kabeltelevisie. Wilt u op onze camping gebruik maken van de tv-aansluiting (CAI)? Vergeet dan niet om een DVB-C ontvanger of een tv met ingebouwde DVB-C ontvanger mee te nemen.

Kamperen in Drenthe op Boscamping Zwanemeer: één groot feest!

Kamperen op de gezelligste camping van Drenthe is één groot feest. In de zomervakantie worden er op Boscamping Zwanemeer diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van raketschieten tot vlot varen, van knutselen tot een spooktocht. Wanneer er even niets wordt georganiseerd hoeven de kinderen zich nog niet te vervelen. Op de kampeervelden zijn diverse speeltoestellen aanwezig zodat de kinderen onder toeziend oog kunnen spelen. Oudere kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin, uren springen op de airtrampoline of een bezoek brengen aan de kinderboerderij op onze camping in Drenthe.

Gaat u met uw elektrische auto op vakantie? Dan hebben wij goed nieuws. Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische auto's waarmee u uw auto binnen no time kunt opladen.

Zwemmen in het naastgelegen zwembad

Wanneer u komt kamperen in Drenthe op Boscamping Zwanemeer mag u gebruik maken van het naastgelegen zwembad Zwanemeer. Het zwembad beschikt over meerdere zwembaden, een bruisbad, stroomversnelling en grote glijbaan. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de Plopsadans, duikcursus en vele andere wateractiviteiten.

Kamperen in Drenthe = genieten van ultieme rust in het voor- en naseizoen

Het voorseizoen en naseizoen is Boscamping Zwanemeer de ideale camping voor rustzoekers. De camping ligt midden op de Hondsrug in het Nationaal Landschap de Drentsche Aa, een prachtige omgeving om overdag de mooiste wandel- en fietstochten te maken. En wilt u de omgeving op een originele manier ontdekken, ga dan eens geocachen. Bekijk onze speciale tarieven in het voorseizoen en naseizoen en reserveer voordelig uw kampeervakantie in Drenthe.

Kamperen op het mooiste plekje in Drenthe

Op onze camping kampeert u op het mooiste plekje van de provincie. Dat Drenthe een prachtige omgeving is om te kamperen dat kunnen wij u vertellen, maar u kunt het beter zelf ervaren. De Hondsrug staat bekend om de mooie bossen, kleurrijke heidevelden, zandverstuivingen en verscholen vennetjes.Wilt u een dagje eropuit, dan kunt u alle kanten op. Op onze website geven wij diverse tips ter inspiratie en een top 9 van de mooiste plekjes van Staatsbosbeheer.

Meer informatie over kamperen in Drenthe

Wilt u meer weten over kamperen op onze camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Hebben wij uw interesse al gewekt, reserveer online dan direct een onvergetelijke kampeervakantie op Boscamping Zwanemeer!

Kom kamperen in Drenthe en ontdek het zelf!

Lees minder

Genieten in een prachtige omgeving