fbpx

Menu

Sluit

Goed om te weten

Aankomst en vertrek

Kom je kamperen? Op de dag van aankomst ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom op Boscamping Zwanemeer. De vertrektijd is uiterlijk 12.00 uur. Heb je een accommodatie gehuurd? Dan ben je op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur van harte welkom. De vertrektijd is uiterlijk 10.30 uur.

Autovrij

Alle kampeervelden zijn autovrij. Dat betekent dat de kleine kinderen heerlijk kunnen spelen zonder gevaar van auto’s. De speelvoorzieningen zijn midden op de kampeervelden. Zo kan iedereen een oogje in het zeil houden en zijn de ouders altijd in de buurt. Motorvoertuigen mogen op het kampeerterrein maximaal 5 km per uur rijden en dienen geparkeerd te worden op één van de parkeerplaatsen. Auto’s en andere voertuigen mogen uitsluitend de kampeervelden oprijden voor het plaatsen en verwijderen van tenten en/of caravans.

Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van de reservering krijg je van ons een bevestiging met het verzoek binnen twee weken 25% van het totaalbedrag aan te betalen. Het restantbedrag dien je minimaal twee weken voor aankomst te voldoen. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Elektra

Op de receptie kun je informeren naar je elektraverbruik. De kampeertarieven zijn exclusief elektra. Aan het einde van je verblijf betaal je de gebruikte elektra. Je betaalt op deze manier alleen dat wat je daadwerkelijk verbruikt. Elke toeristische kampeerplaats beschikt over 6 ampère met euro-aansluiting. Je kunt tegen betaling eventueel 8 of 10 ampère krijgen.

Nachtrust

De nachtrust is van 22.00 – 08.00 uur. Dit zijn ook de tijden dat de slagboom gesloten is.

Honden

Je hond is welkom op de camping. De hond ligt, bij voorkeur, aangelijnd op de kampeerplaats. Er zijn kampeerders die niets met honden hebben. Houd daar rekening mee. Honden dienen op de camping aangelijnd te zijn en buiten de camping uitgelaten te worden. Je mag maximaal twee honden per kampeerplaats meenemen.

Receptie

De openingstijden kan je vinden op de deur bij de receptie. Zijn we niet aanwezig? Druk dan op de intercom rechts van de deur. Bij de receptie kun je terecht voor onder andere campinggas, wasmunten, verschillende soorten ijs, wifi-vouchers en fiets- en wandelroutes.

Speeltuin

Op elk kampeerveld zijn speelvoorzieningen aanwezig voor de kinderen. Dat varieert van een glijbaan tot een klimrek, van zandbak tot schommel. Wanneer de kinderen veilig aan het spelen zijn in de speeltuin op het kampeerveld, kun je ondertussen wat lezen of genieten van de zon bij je caravan of tent. Voor de wat oudere kinderen hebben we een groter klimrek en de air trampoline van maar liefst 11 bij 8 meter. In het zwembad zijn er voor de oudere kinderen spel- en sportvoorzieningen waaronder beachvolleybal en een voetbalveld(je).

mobile-image

Wat kan je op en rondom Boscamping Zwanemeer beleven en doen

Genieten in een prachtige omgeving