fbpx

Menu

Sluit

Boomhuis - coming soon!

Ga naar Boscamping Zwanemeer en zet de wereld om je heen even op pauze. Wandel, fiets, mountainbike of geniet van de rust. Op onze camping kampeer je tussen de bomen in het authentieke Zwanemeerbos. Naast de camping, in het bos, kun je als toeristische gast gratis zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad Zwanemeer.

Hoe gaaf is dat! Slapen in een boomhut! Het kan bij ons want wij hebben een boomtopdorp. In het boomtopdorp komen duurzaamheid en avontuur samen. Onze boomhutten bieden niet alleen een toevluchtsoord in de natuur, maar zijn ook gebouwd met hergebruikte materialen, waardoor we onze ecologische voetafdruk verminderen. Trots presenteren we unieke hutten, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde oude materialen die nieuw leven hebben gekregen.

In het boomhutdorp vind je één groot boomhuis en een kleinere boomhut, gebouwd voor in totaal tien personen. Het grote boomhuis heeft een veranda rondom en is ingericht voor acht personen. De kleinere boomhut is ingericht voor twee personen. En de hutten zijn met elkaar verbonden door een grote trap. Relax in de hangmat, kijk naar de boomtoppen vanaf de veranda of geniet al schommelend van het uitzicht.

Faciliteiten Boomhuis 8 personen

  • Tweepersoonsbed, twee enkele bedden en twee stapelbedden
  • Dekbedden en kussens
  • Keukentje met wasbak (warm en koud water); kookplaat; koelkastje en inventaris om te kunnen koken, eten en drinken (met fijne drinkglazen en koffiemokken)
  • Om koffie en thee te zetten zijn aanwezig een waterkoker, thermoskan met opgietfilter en French Press
  • Binnen en buiten een tafel voor 6 personen (met 4 extra klapstoelen)
  • Zithoek 

Eigen bed- en keukenlinnen

Verblijf je in het boomhuis? Dan vragen we je je eigen bedlinnen en keukendoeken mee te nemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.