fbpx

Menu

Sluit

Actieve vakantie in Drenthe

Voor een actieve vakantie zit u goed bij Camping Zwanemeer in Gieten. Zowel op de camping als in de directe omgeving is van alles te doen en beleven. Varierend van wandelen tot fietsen, van mountainbiken tot geocachen, van raket schieten tot vlot varen. Camping Zwanemeer biedt u een breed scala aan mogelijkheden om actief te zijn tijdens de vakantie.

Actieve vakantie op de camping

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam diverse activiteiten voor jong en oud. Op een centrale plaats op de camping staat de Parasol, een overdekte recreatieruimte waar de activiteiten plaatsvinden of starten. De kleine kinderen kunnen hier knutselen en spelen.

Voor de oudere kinderen en de ouders worden er fantastische activiteiten georganiseerd. Bouw met een groepje uw eigen vlot en ga er vervolgens mee varen. Of raket schieten, gegarandeerd elk jaar weer een succes. Bouw uw eigen raket van een fles en deze wordt met hogedruk de lucht in geschoten. De raket die het langst in de lucht blijft krijgt een prijs.

Houdt u van zwemmen? Ga dan lekker zwemmen in Zwembad Zwanemeer. Het openlucht zwembad grenst aan de camping en u kunt er gratis gebruik van maken. Hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Leuk voor ouders en kinderen!

Actieve vakantie in Drenthe in de omgeving

In de directe omgeving van Camping Zwanemeer is ontzettend veel te doen. De camping ligt op de Hondsrug wat onlangs is uitgeroepen tot het eerste Geopark in Nederland. Ontdek de historie en ga op expeditie.

Ook zijn in de directe omgeving diverse geocaches verstopt. Met geocaching gaat u met behulp van GPS op zoek naar de "schat", de cache. In de waterdichte doos zit een logboek, spullen om te ruilen en soms ook een camera. Elke cache is verschillend en zo blijft geocaching een uitdaging.

Omdat Camping Zwanemeer midden in de bossen ligt, kunt u ook de mooiste wandelingen en fietstochten maken. Vraag op de receptie naar mooie routes door het bos. Wij helpen u graag op weg!

Voor advies, vragen en/of opmerkingen neem contact  met ons op.

Genieten in een prachtige omgeving