fbpx

Menu

Sluit

Geniet van een weekend kamperen op Boscamping Zwanemeer

Soms bent u er gewoon even aan toe: een weekendje weg. Even helemaal tot rust komen en ontspannen. Kom dan een weekendje kamperen op Boscamping Zwanemeer en geniet van een korte vakantie in Drenthe!

Kamperen in de bossen van Drenthe

De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en bieden u veel privacy. De camping is autovrij, wat bijdraagt aan de prettige sfeer en de veiligheid op de camping. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper en beschikken over een eigen stroomaansluiting (6 ampère).

Op diverse kampeervelden zijn speelfaciliteiten aanwezig voor kleine kinderen. Terwijl de kinderen heerlijk spelen kunt u voor uw caravan of tent een oogje in het zeil houden.

Boscamping Zwanemeer, de perfecte omgeving voor een weekend kamperen

Boscamping Zwanemeer ligt midden op de Hondsrug in Drenthe, een unieke locatie in het bos. Op loopafstand ligt het gezellige dorpje Gieten, waar u diverse gezellige restaurantjes treft en leuke winkels. Heeft u geen zin om te koken? Trakteer uzelf dan op een gezellig avondje uit in Gieten.

In de directe omgeving is van alles te beleven. Zo kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken door de bossen, gaan geocachen of een dierentuin of attractiepark bezoeken. Er is voor ieder wat wils. Loop gerust even langs de receptie, wij helpen u graag op weg.

Genieten in een prachtige omgeving