fbpx

Menu

Sluit

Faciliteiten

Jij geniet van je vakantie. Komt tot rust. Laadt weer even op. En beleeft unieke avonturen in de omgeving van ons ongerepte oerbos. En wij regelen de rest. Met liefde!

StOERcafe

Het StOERcafé is het hart van de camping. De plek waar je elkaar ontmoet. Haal ’s ochtends vers afgebakken broodjes. Geniet ’s middags van de zon op het terras. Haal een verkoelend ijsje. En deel ’s avonds verhalen rondom het kampvuur. Vergeet je marshmallows niet! 
Leer hier meer over het StOERcafé

Openluchtzwembad Zwanemeer

Naast de camping ligt het grote, verwarmde openluchtzwembad Zwanemeer. Er zijn diverse zwembaden en een beachvolleybalveld. Het recreatiebad is middeldiep en beschikt daarnaast over een bruisbad én stroomversnelling. Voor de helden is er een reuzewaterglijbaan om vanaf te roetsjen. Voor de peuters een apart peuterbad. En wil je gewoon baantjes trekken dan kun je terecht in het wedstrijdbad.
Leer hier meer over Openluchtzwembad Zwanemeer

Woudlopersclub

Je verveelt je nooit op onze camping. In recreatieruimte de Woudlopersclub organiseren we namelijk in de zomervakantie diverse activiteiten. Denk aan knutselen, vlotbouwen en brood bakken boven een kampvuur! Word een echte speurder van het woud bij de Woudlopersclub.
Leer hier meer over de Woudlopersclub

Speeltoestellen

Ook voor de kleinste kampeerders is van alles te zien, te doen en te beleven op de camping. Op elk kampeerveld is een klein speeltuintje en er is een air trampoline bij het terras van het StOERcafé. Natuurlijk kunnen de kinderen ook klimmen en klauteren door het bos.

Draadloos internet (Wifi)

Helemaal tot rust kom je natuurlijk zonder WiFi. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je juist ontspant mét. Daarom hebben we Wifi tegen betaling beschikbaar op de hele camping. Om hier gebruik van te maken heb je een vouchercode nodig die je kunt halen bij de receptie. Per voucher hebben 2 apparaten toegang tot het netwerk.

Sanitair

Op de camping vind je twee moderne sanitair gebouwen. Het gebruik van warm water en douchen is gratis. Je hebt 6 minuten om te douchen en tussentijds kun je de douche stoppen en opnieuw aandoen. In de familiedouches is ruimte voor meerdere personen. En uiteraard hebben we gedacht aan de allerkleinsten onder ons. Zij douchen in vrolijk ingerichte kinderdouches. Heb je een baby? In de babyroom vind je alle nodige faciliteiten om je baby uitgebreid te verschonen en te badderen. 

Wasserette

Natuurlijk is het fijn om voldoende schone kleren te hebben. In één van de toiletgebouwen vind je daarom ook wasmachines, drogers en een centrifuge. Voor de wasmachine heb je een wasmunt nodig; die haal je bij de receptie. Voor de droger en centrifuge heb je geen speciale munt nodig.

Elektrische laadpaal voor auto’s

Op onze camping kun je een elektrische auto binnen no time weer opladen aan de laadpaal voor elektrische auto’s. Maak overdag de leukste dagtrips en zet je auto 's avonds weer even aan de laadpaal. Ideaal!

Lees minder

Genieten in een prachtige omgeving