fbpx

Menu

Sluit

Jaarplaats

Zoek je een jaarplaats in Drenthe? Kom een heel jaar genieten van veel vakantieplezier op Boscamping Zwanemeer. De jaarplaatsen zijn van alle gemakken voorzien zoals water-, elektra- en TV-aansluiting. En houd je van zwemmen? Als onze gast krijg je bij aankoop van een abonnement bij het zwembad een aantrekkelijke korting. Mooi meegenomen!

Kortom: alle gemakken van thuis, maar dan midden in de prachtige Drentse natuur. Huur een jaarplaats en ontdek het zelf.

Kampeerseizoen

De camping is geopend vanaf 1 april tot 1 oktober. Buiten deze periode ben je natuurlijk ook welkom. Het water is dan echter afgesloten en overnachten is dan niet toegestaan. De elektra blijft wel aangesloten.

De jaarplaats op Boscamping Zwanemeer is inclusief:

  • Verblijf op basis van 2 personen
  • 20m³ water (extra verbruik tegen meerprijs)
  • Aansluiting op het riool
  • Toeristenbelasting
  • Parkeerplaats voor de auto

Extra lang genieten van een vakantie in een stacaravan

Met een jaarplaats kun je het hele jaar genieten van vakantie. Elk seizoen heeft de natuur zijn charmes op de Hondsrug: de bloeiende heide, het jonge groen in het voorjaar, de schitterende herfstkleuren in het najaar. In het hoogseizoen geniet je ook nog eens van de activiteiten die op de camping georganiseerd worden in de Woudlopersclub.

Neem contact op of kom langs!

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van een jaarplaats op Boscamping Zwanemeer? Neem gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen!

Genieten in een prachtige omgeving