fbpx

Menu

Sluit

Kamperen met hond in Drenthe? Natuurlijk op Boscamping Zwanemeer!

Wil je kamperen met hond in Drenthe? Dan ben je samen met je trouwe viervoeter van harte welkom op Boscamping Zwanemeer in Gieten! Kom kamperen met hond in Drenthe en geniet van een onvergetelijke tijd!

Kamperen met hond in het Drentse Gieten

Wij houden van honden en daarom zijn alle trouwe viervoeters van harte welkom. Dat maakt kamperen bij ons nog aantrekkelijker! Je mag maximaal twee honden per kampeerplaats meenemen. Uiteraard moet de hond wel worden aangelijnd op onze hondvriendelijke camping in Drenthe. Alle kampeervelden zijn volledig autovrij. Dat betekent dat je hond dus veilig aangelijnd voor de caravan of tent kan liggen zonder last te hebben van auto's. Zo genieten jullie samen van een ontspannen vakantie.

Goede voorzieningen op onze hondvriendelijke camping

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend te noemen. Op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen zodat de kinderen veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Ook is er een grote centrale speeltuin aanwezig. In de zomervakantie is er een recreatieteam die originele, leerzame en vooral hele leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. En houd je van zwemmen? Dan kun je gebruik maken van het zwembad naast de camping. Dit openluchtzwembad beschikt over diverse zwembaden, een glijbaan en entertainment voor jong en oud.

Geniet van de omgeving in Drenthe

De provincie Drenthe is werkelijk prachtig. Je kunt uren genieten van de bossen, de heide, het water en de zandvlaktes. Boscamping Zwanemeer ligt midden op de Hondsrug. Dit gebied is in 2013 uitgeroepen tot eerste Nationale Geopark in Drenthe. Ontdek de natuur, cultuur en historie van Drenthe en trek er op uit. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten samen met je hond en geniet van je vakantie.

Meer informatie over kamperen met hond in Drenthe

Wil je meer weten over onze hondvriendelijke camping, neem dan contact met ons op. Of reserveer online direct en kom gezellig bij ons kamperen met hond in Drenthe!

Genieten in een prachtige omgeving