fbpx

Menu

Sluit

Kamperen met korting bij Boscamping Zwanemeer

Bij Boscamping Zwanemeer kun je nu profiteren van hoge kortingen in het voorseizoen en naseizoen. Wij bieden niet alleen erg aantrekkelijke arrangementen in het laagseizoen, ook is het mogelijk te komen kamperen met een ACSI Camping Card.

Hoge kortingen met de ACSI Camping Card

Wanneer je komt kamperen en in het bezit bent van een ACSI kaart, kun je profiteren van aantrekkelijke prijzen. Je kunt op Boscamping Zwanemeer kamperen in het laagseizoen tegen een tarief van € 21,-. Dat maakt kamperen wel erg voordelig!

ACSI beoordeelt ons met een 8+!

ACSI is de campingspecialist in Europa waar campings zich bij kunnen aanmelden. De campings worden vervolgens op 200 voorzieningen en aandachtspunten gekeurd door een onafhankelijke inspecteur. Boscamping Zwanemeer krijgt van de ACSI zelfs het cijfer 8+ toegewezen! En dat is natuurlijk niet voor niets. De faciliteiten van op de camping zijn uitstekend te noemen! Lees op de website van Eurocampings onze beoordeling.

Camping met zwembad

De voorzieningen zijn uitstekend. Zo bieden we modern sanitair en vele speelfaciliteiten. Op elk kampeerveld is een speeltoestel aanwezig en daarnaast is er een grote speeltuin. Maar wanneer je komt kamperen kun je ook gebruik maken van het Zwembad Zwanemeer. Dit openlucht zwembad ligt direct naast de camping en beschikt over een wedstrijdbad, bruisbad, peuterbad en grote waterglijbaan. Kortom, vertier voor het hele gezin!

Gelegen in een prachtige omgeving

Boscamping Zwanemeer is geleden midden op de Hondsrug. In 2013 is de Hondsrug uitgeroepen tot eerste Nationale Geopark in Nederland. De Hondsrug is namelijk erg bijzonder. Geniet van de prachtige natuur, de bossen, de heide, het water en de zandvlaktes. Maar ontdek ook de historie en cultuur van de Hondsrug. Drenthe heeft veel te bieden. Ook op het gebied van een dagje uit met de kinderen zijn er vele mogelijkheden. Wij geven je op de omgevingspagina al vele tips, maar loop ook eens langs de receptie. Wij geven je graag tips.

Lees minder

Genieten in een prachtige omgeving