fbpx

Menu

Sluit

Neef Herbert

Ga naar Boscamping Zwanemeer en zet de wereld om je heen even op pauze. Wandel, fiets, mountainbike of geniet van de rust. Op onze camping kampeer je tussen de bomen in het authentieke Zwanemeerbos. Naast de camping, in het bos, kun je als toeristische gast gratis zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad Zwanemeer.

Riant en origineel overnachten kan dit seizoen in kampeerbus Neef Herbert. Deze oldtimer kampeerbus uit de collectie van Tralaluna heeft een kingsize matras (heerlijk voor slapen, siësta en loungen) en is verder voorzien van een complete kampeeruitrusting. Een plaatje om te zien, een weldaad om in te overnachten. De kampeerbus staat geheel voor je klaar, zonder gedoe kan je kampeervakantie beginnen!

Alle kampeerplaatsen met elektra zijn voorzien van eigen meters. Is het weer tijd om naar huis te gaan? Wanneer je vertrekt brengen wij de elektra die je hebt verbruikt in rekening. Zo betaal je alleen wat je ook daadwerkelijk verbruikt.

Faciliteiten Neef Herbert

  • Kingsize tweepersoonsbed, een heerlijk dik èn lang matras (ruim 2 meter!)
  • Dekbedden en kussens
  • Complete campinguitrusting
  • Voor de buitenkeuken is aanwezig: een tweepitsgasstel, handige rekjes om het op neer te zetten en uiteraard potten, pannen, glazen en bestek
  • Elektrische koelbox
  • Om koffie en thee te zetten zijn aanwezig een waterkoker, thermoskan met opgietfilter en French Press
  • Aansluiting elektra, stopcontacten en verlichting
  • Leesvoer en spelletjeskoffer
  • Buitenmeubilair: tafel en stoelen, picknickkleed, hangmat
  • Neef Herbert heeft een luifel, deze buitenzijde kan open blijven staan. Het slaapgedeelte bestaande uit canvasdoek, deze kan geheel of gedeeltelijk worden opengeritst en is voorzien van horgaas

Fijn opgemaakt bed

Verwen jezelf met een fijn opgemaakt bed. Ook handdoeken kun je bij de reservering opnemen. Optioneel kun je er ook voor kiezen om je eigen beddengoed mee te nemen. Vanwege de grote afmetingen, is een matrashoes standaard bij de reservering opgenomen. Een keukenlinnenset is standaard aanwezig.

Samen met je eigen plekje

Neef Herbert staat op de camping naast de Hubus, een Tiny House voor 2 personen. Huur je beide accommodaties, dan heb je totaal 2x2 slaapplaatsen en kun je gezellige momenten samen zijn en op z’n tijd ook even van je eigen plek genieten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct Neef Herbert reserveren? Neem gerust contact met ons op. 

Genieten in een prachtige omgeving