fbpx

Menu

Sluit

StOERcafe

Dit is dé plek waar je elkaar ontmoet. Waar je ’s ochtends vers afgebakken broodjes haalt. Waar je ’s middags van de zon op het terras geniet. Met je lievelingsdrankje natuurlijk! Of een heerlijk ijsje. Waar je ’s avonds geniet van een lekkere maaltijd, naar verhalen rond het kampvuur luistert en ondertussen je marshmallows roostert. Dát is ons StOERcafé! Het hart van onze camping. Ook kun je hier terecht om gezellig een bordspel te spelen of een boek te lezen. Wat wil je nog meer?

Huiskamer  

Het StOERcafé is ingericht als huiskamer met loungehoek, bibliotheek en bordspeltafel. Je begint de dag niet beter dan met heerlijke verse broodjes bij het ontbijt. Deze kun je de dag van tevoren bestellen. Het assortiment bestaat uit kaiserbollen, witte of bruine pistolets en croissants. Na de middag kun je in het StOERcafé ook terecht voor drankjes, een snack, bordspel, film, boek, diner en take away. Bekijk hier de menukaart

Openingstijden StOERcafe

Hoogseizoen
In het hoogseizoen is het StOERcafé geopend tijdens Hemelvaart (26 t/m 29 mei), Pinksteren (3 t/m 6 juni) en de zomervakantie (9 juli t/m 26 augustus).

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 17:00 t/m 20:00 uur
Donderdag 17:00 t/m 20:00 uur
Vrijdag 17:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag 17:00 t/m 20:00 uur
Zondag 17:00 t/m 20:00 uur
  • Bestelde broodjes kun je afhalen vanaf 08:30 uur;
  • Gedurende openingstijden kun je hier terecht voor een hapje, een drankje, diner en take away.

Laagseizoen
In het voor- en naseizoen zijn we beperkt geopend.

  • Bestelde broodjes kun je afhalen vanaf 08:30 uur;
  • Gedurende openingstijden kun je hier terecht voor drankjes en snacks.

Genieten in een prachtige omgeving