fbpx

Menu

Sluit

Winterkamperen in Drenthe

Vanaf oktober kleuren de bomen rood, oranje, groen en geel. Het golden hour in de ochtend is misschien wel de mooiste van het hele jaar! Met een kampvuurtje houd je het heerlijk warm, terwijl je de dierlijke bosbewoners spot. Doordat het in de winter veel rustiger is op de camping, laten dieren zich vaker zien.

Unieke overnachting

In het naseizoen is de sfeer op Boscamping Zwanemeer ingetogen en een plek waar je helemaal tot rust komt. In de herfst en winter kun je op de camping overnachten in je eigen kampeermiddel of in één van onze unieke accommodaties. Na een verfrissende boswandeling stook je een vuurtje en geniet je van een prachtig kleurende natuur of mooie sterrenhemel. De camping heeft verwarmd sanitair en een slechtweerruimte. Sluit de dag af bij het kampvuur met een bord Hollandse pot in de frisse Drentse buitenlucht.

Winterse stilte

Verken de bossen rondom Boscamping Zwanemeer en spot wilde dieren zoals reeën, vossen en dassen. Er is niets fijner dan een frisse wandeling door het bos. Neem een moment voor jezelf en geniet van de winterse stilte. Naast een unieke overnachting in één van onze accommodaties kun je de avond met een drankje afsluiten bij een kampvuur. Hopelijk kun je tegen je verlies want bij een winters kampvuur mogen bordspellen natuurlijk niet ontbreken!

Genieten in een prachtige omgeving